Scroll to Content

Velkommen til Damgaard Metal

Damgaard Metal er en sammenslutning af Lykkegaard Latvia - Johs. Møller Maskinfabrik og JB Damgaard.

I Damgaard Metal har vi samlet alle komperencer indenfor metal produktion under samme tag. Det har vi gjort for at blive mere effektive og for samtidig gøre det nemt for vores kunder at håndtere flere elementer indenfor produktion, uden at skulle holde kontakt til flere forskellige leverandører.

Mennesker, Maskiner og erfaring

Vi er en moderne og innovativ metalvirksomhed med en kompromisløs indstilling til kvalitet og effektivitet og høj leverings-performance. Dette bekræftes af fastholdelsen af det gode og langvarige samarbejde med vore kunder, hvoraf vi til flere er OEM - leverandører.

Omfanget af vores produktmæssige formåen er næsten ubegrænset og spænder lige fra kabinetter og komponenter til medicoprodukter(embryoskoper,anæstæsi & røntgen) til rustfri tanke og kit-set til mobilkraner. Vi underbygger gerne alt dette ved en rundvisning på vores virksomhed, som vi er meget stolte af. Du/I er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler og for aftale af et besøg eller drøftelse af div. løsningsforeslag og mulighederne indenfor produktion

Se vores portfolio af Produkter og Maskiner

Bliv inspireret - Lad os optimerer din produktion

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.